Foglaljon időpontot!

Rendelő telefonszáma: +36 20 388 1441

Foglaljon időpontot!

Központi telefonszám: +36 20 435 7116

Flórián Dental fogászati rendelő bemutatkozása

 

Családias légkör, korszerű felszereltség, magasan képzett és barátságos fogorvos csapat – budapesti fogorvosi rendelőnk, a Flórián Dental fogászat Önt is szeretettel várja, amennyiben fogászati ellátást igényel.

Teljes körű fogászati ellátást és komplex szájsebészeti beavatkozásokat végzünk valamennyi korosztály számára. Pácienseinknek több alternatívát kínálunk a fogászati kezelések terén. Fáradjon be hozzánk ingyenes tanácsadásra és kezelési terv készítésre; rendelőnkben pontos árajánlatot adunk a megbeszéltek alapján.
 
A Flórián Dental fogászat 2011 tavaszán nyílt Budapesten a III. kerületben, hogy szakszerű fogorvosi ellátást biztosítson mindazok részére, akik tapasztalt és felkészült fogorvosok kezeire szeretnék bízni fogaik kezelését, legyen szó általános ellátásról vagy esztétikai fogászatról, netán szájsebészeti beavatkozásról.
 
A rendelő a legmodernebb berendezésekkel felszerelve, korszerű és komfortos kialakítással várja pácienseit.
 
Fogorvos szakembereink a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű fogászati ellátást nyújthassák mindenkinek. Szeretettel várjuk Önt is a Flórián Dentalban!
Fogorvosi rendelő Óbudán!
Központi telefonszámunk: 0620 435 7116
Fogászatunk 2011 tavaszán nyílt meg Budapest III. kerületében, Óbudán, a Flórián téren. Rendelônk korszerűen felszerelt, fogorvos csapatunk kiváló és tapasztalt szakemberekbôl áll, akik az általános és esztétikai fogászati kezelések (fogpótlás, fogfehérítés, fogszabályozás, stb.) mellett komolyabb szájsebészeti és implantációs beavatkozásokra is felkészülten várják pácienseiket.
 
Néhány szó a Flórián Dental Fogászatról
 
Fogászatunkat családias hangulat, barátságos légkör jellemzi, fogorvos gárdánk a szakszerű és fájdalommentes ellátásra helyezi a hangsúlyt a kezelések során. Fogorvosi rendelônket a korszerűség és komfortosság jegyében alakítottuk ki, ahol minden korosztály számára teljes körű fogorvosi ellátást tudunk biztosítani. Ingyenes tanácsadással várjuk kedves pácienseiket!
 
Fogászatunkról bôvebben olvashat rólunk oldalunkon.
 
Fogorvos csapatunk
 
A nálunk dolgozó fogorvosok kitűnô szakemberek, akik jelentôs gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a korszerű fogorvoslás minden területén. Legyen szó egyszerű fogtömésrôl vagy várhatóan komplikációkkal kísért szájsebészeti beavatkozásról, Ön nyugodtan rájuk bízhatja magát!
 
Fogorvos szakorvosaink bemutatkozása a fogorvosaink menüpont alatt tekinthetô meg.
 
Kedvezô árak
 
Nálunk nem az áraktól marad tátva a szája... Árainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki igénybe tudja venni fogorvosi kezeléseinket, akinek szüksége van rá. Ízelítôként:
 
Fogorvosi rendelônk szolgáltatásaiól és árainkról
itt olvashat bôvebben.

Flórian Dental fogászati szakrendelő