Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 388 1441

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Flórián Dental fogászati rendelő bemutatkozása

Családias légkör, korszerű felszereltség, magasan képzett és barátságos fogorvos csapat – budapesti fogorvosi rendelőnk, a Flórián Dental fogászat Önt is szeretettel várja, amennyiben fogászati ellátást igényel.

Teljes körű fogászati ellátást és komplex szájsebészeti beavatkozásokat végzünk valamennyi korosztály számára. Pácienseinknek több alternatívát kínálunk a fogászati kezelések terén. Fáradjon be hozzánk tanácsadásra és kezelési terv készítésre, rendelőnkben pontos árajánlatot adunk a megbeszéltek alapján.
 
A Flórián Dental fogászat 2011 tavaszán nyílt Budapesten a III. kerületben, hogy szakszerű fogorvosi ellátást biztosítson mindazok részére, akik tapasztalt és felkészült fogorvosok kezeire szeretnék bízni fogaik kezelését, legyen szó általános ellátásról vagy esztétikai fogászatról, netán szájsebészeti beavatkozásról.
 
A rendelő a legmodernebb berendezésekkel felszerelve, korszerű és komfortos kialakítással várja pácienseit.
 
Fogorvos szakembereink a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű fogászati ellátást nyújthassák mindenkinek. Szeretettel várjuk Önt is a Flórián Dentalban!
 
Fogorvos csapatunk kiváló és tapasztalt szakemberekbôl áll, akik az általános és esztétikai fogászati kezelések (fogpótlás, fogfehérítés, fogszabályozás, stb.) mellett komolyabb szájsebészeti és implantációs beavatkozásokra is felkészülten várják pácienseiket.
 
Fogorvosi rendelő Óbudán található!
Központi telefonszámunk: +36 1 700 3930
 
 
Nálunk nem az áraktól marad tátva a szája... Árainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki igénybe tudja venni fogorvosi kezeléseinket, akinek szüksége van rá.
 
Fogorvosi rendelônk szolgáltatásaiól és árainkról itt olvashat bôvebben.

Visszahívást kérek


Flórian Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem