Foglaljon időpontot!

Központi telefonszám: +36 20 435 7116

 

Flórián Dental fogászati rendelő fogorvosai

 

A rendelőnkben dolgozó fogorvosok mindegyike magasan képzett, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező szakember, aki a megfelelő ellátás mellett fontosnak tartja a fájdalommentességet és a barátságos, informatív hozzáállást. Ön nyugodtan rábízhatja magát a választott kezelőorvosra, mert biztos lehet benne, hogy figyelmesen és hozzáértéssel fog segíteni fogászati problémája megoldásában.

Kérdés esetén tegye fel azt fogorvosainknak online, a kerdezzefogorvosunk.hu weblapunkon.

Fogorvos munkatársaink bemutatkozása:

Dr. Ferentzi Balázs - Főorvos, Fogszakorvos

Dr. Ferentzi Balázs

Főorvos, Fogszakorvos

„2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen.A Flórián Dental csapatához 2011-ben csatlakoztam, előtte egy nagy betegforgalmú, államilag finanszírozott praxisban szereztem tapasztalatokat főleg az endodoncia területén. Fő érdeklődési területem is ebből kifolyólag az endodoncia, a fogpótlások és az esztétikai fogászat, szakvizsgámat is ezen a területen készülök megszerezni. Fontos számomra, hogy pácienseimet bevonjam a kezelésbe, és minden lépést megbeszélve nyugodtabban, bizalommal történjen a szükséges beavatkozás.”

bővebben
Dr. Gyenes Csilla - Fogorvos

Dr. Gyenes Csilla

Fogorvos

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Szakvizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástanból szereztem. Főbb érdeklődési területeim a fogmegtartó kezeléseken alapszanak,ezen belül esztétikus tömések,gyökérkezelés,fogpótlások készítése,fogínygyulladás gyógyítása. Célom,hogy a pácienseim egészségesebben és elégedetten távozzanak rendelőnkből.Bővebben fogorvost-keresek.hu oldalunkon olvashat fogo

bővebben
Dr. Damjanovich László - Fogorvos

Dr. Damjanovich László

Fogorvos

Debrecenben végeztem fogtechnikusként, majd később fogorvos lettem, ezáltal a mélyre menő/alapos rálátásom nyílt a rágóapparátus teljes rehabilitációjára. Több rendelőben is dolgozom, ami lehetővé teszi, hogy tudásom és kézügyességem napról napra fejlődjön. Az egyetemen lehetőségem volt nemzetközi kapcsolatokra szert tennem, így angol nyelvű páciensek ellátását is szívesen vállalom. Forduljanak hozzám bizalommal!

bővebben
Dr. Sági Zoltán - Fogorvos

Dr. Sági Zoltán

Fogorvos

Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem egyetemi tanulmányaimat, ezt megelőzően fogtechnikusként szereztem szakmai tapasztalatot. Szeretem fogorvosi hivatásom, ebből eredően igen fontosnak tartom, hogy lépést tartsak a szakma innovációjával. Munkán során igyekszem arra, hogy azt nyújtsam Önnek, amit páciensként magam is elvárnék ezzel biztosítva a szakszerű ellátást, és hogy minden kezelés jó hangulatban teljen. Várjuk szeretettel Rendelőnkben, kedves asszisztenciával egy nyugodt, barátságos légkörű fogorvosi kezelésre.

bővebben

Flórian Dental fogászati szakrendelő