Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 388 1441

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930
Fogfehérítés - a mindennapi önbizalomért

Ön is akkor érzi magát igazán jól a bőrében, ha saját maga és a külvilág számára is egy ápolt, rendezett képet tud felmutatni önmagáról? Jó hírünk van! A legtöbb páciensünk, aki fogfehérítési szolgáltatásunkat választja, visszatérő vendég lesz a Bartók Dental fogászati rendelőjében. Miért? Mert nem szívesen mondanának le arról az önbizalomtöbbletről, amelyet fogaik fehérsége ad.

Ha Ön is szeretne
  • minden társaságban felszabadultabb lenni
  • boldogan mosolyogni
  • magabiztosabb lenni
  • örömmel tükörbe nézni
  • elismerő pillantásokat begyűjteni
  • ápolt külsőt sugározni

akkor vegye igénybe valamelyik fogfehérítési eljárásunkat!

A fogfehérítés

A hollywoodi filmekben felvillanó hófehér fogsor, a mesebeli mosoly már évtizedek óta sok ember álma volt. Az elmúlt években pedig egyre többen valóra is váltják ezt az álmot. Hála a szakszerűen végzett fogorvosi fogfehérítésnek, a tökéletes, ápolt, hófehér fogak ma kockázat- és fájdalommentesen érhetők el.

Szakrendelőnkben alkalmazott hidegfényes fogfehérítési technika a ma létező leghatékonyabb módszer a fogfehérítés területén, amellyel akár több színárnyalatnyi javulás is elérhető.

 
A fogfehérítés folyamata

A fájdalommentes rendelői fogfehérítés során a fogorvos egy fehérítő oldattal kezeli a fogakat, majd polimerizációs fénnyel aktiválja a vegyszert. Az elszíneződött fogak az oldat kiöblítése után kifehérednek. Az eljárás során maga a fogzománc lesz az, ami kifehéredik, és az elszíneződés eltávolítása révén a fog visszanyerheti eredeti fehérségét.

A művelet megközelítőleg egy óra hosszúságú, mindkét állcsont megtisztítható a kezelés alatt.

A belső fogfehérítés

A páciens fogainak állapotától függően a fogorvos javasolhat belső fogfehérítést is. Gyökérkezelés, illetve csak egyes fogak elszíneződöttsége esetén lehetséges a fogak szelektív fehérítése is, bár ez a módszer nem alkalmas a tömések, fogkövek és szuvas területek miatt kialakult elszíneződések kezelésére.

A belső fogfehérítés során a fogfehérítő készítményt a fogorvos a fog koronai részének belsejébe, a pulpakamrába helyezi, mely hozzávetőleg 3-5 napig aktív marad, majd miután a fog színe eléri a kívánt fehérséget. A készítményt eltávolítva fedőtöméssel kerül lezárásra a fog. Arról, hogy az Ön számára melyik a legjobb fogfehérítési technika, konzultáljon egy specialistával!

 

 
Keresse időpontért ügyfél-szogálatunkat vagy kérjen visszahívást.
 

 
 

 


Visszahívást kérek


Flórian Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem